(Met het versturen van dit contactformulier
ga je akkoord met onze Privacy Policy.)

  

Teun & Sofie

Posted in Bruidsfotografie

Bruiloft, Leiden, De Burcht, Zuid Holland, in het moment, ongedwongen, voelbaar

14 July 2018

14 juli 2018, de dag van Teun & Sofie. Zo vlak voor mijn vakantie was dit de laatste bruiloft van het eerste deel van het bruidsseizoen ...

1 waar ik echt heel erg naar uitkeek. Teun leerde ik al eerder kennen toen ik hem in zijn professionele rol inschakelde. Gelijk was daar al een leuke klik en naast het goede werk wat hij gedaan had was hij ook nog eens op zoek naar een goede bruidsfotograaf ... hey ik wist wel iemand voor hem! ッ

En zo zat ik niet veel dagen later aan tafel met Teun en zijn vriendin Sofie. Sofie is eigenaresse van meedere dansscholen. Zo'n fijn en lief karakter en daarnaast ook super kritisch en ondernemend. Heerlijke combinatie! Super tof dat dit fijne stel voor mij koos.

Na een generale repetitie met een loveshoot in Leiden volgde op 14 juli de grote dag. Nu heb ik al wat bruiloften mogen meemaken, maar hoe Sofie's moeder het ouderlijk huis volledig in trouwsfeer had gebracht, was echt fantastisch om te zien. Ik keek mijn ogen uit. Zelfs de wc was versierd! Paps had het dorp ingelicht dat Teun en Sofie gingen trouwen deze dag en zo liep het hele dorp ook daadwerkelijk uit om dit mooie stel uit te zwaaien.

Nu terugdenkend aan deze mooie dag denk ik vooral terug aan het intense genieten van het bruidspaar, samen met het hele gezelschap. Maar liefst 140 man waren de hele dag gast en werkelijk waar het ontbrak niemand aan iets. Ik heb iedereen alleen maar zien lachen en huilen van geluk. Geen stress, niet mopperen, alleen maar liefde en de enige echte tompoucen van de Hema die de bruidegom met zijn vrienden bij wijze van speciale missie, vergezeld van mijn second shooter Michelle, ging ophalen (ik hou er zo van!).

TSd8

Lieve Teun en Sofie, dank jullie wel, dat wij jullie dag hebben mogen vastleggen. Dat we met jullie hebben mee mogen genieten. Van de dikke knuffel aan het einde van onze draaidag en de heerlijke fles bubbels, jullie zijn fantastisch!

Blijf zo genieten! ♡

Second shooter: Michelle Krassenburg
Videograaf: Tessa van der Neut / Objectiv Videografie
Weddingplanner: Brenda Otto - Van der Post / &brenda
Trouwlocatie: De Burcht / Het Koetshuis Leiden

TS 2abc

TS 4abc

TSa6

TSextra

TS 3abc

TSextra2

TSa8a

TSa9

TSb1

TSb2

TS 1abc

TSb7

TSc1

TS 6abc

TSc2

TSc4

TSc7

TSc8

TSc9

TSd1

TS 7abc

TS 8abc

TSd4

TS 9abc1

TS 9abc

Bedankt Teun & Sofie, voor jullie mooie recensie:

"Jill is in 1 woord geweldig maar dat kun je natuurlijk al zien aan haar prachtige, sprekende foto's. Met passie, plezier en humor wist ze zich op een fijne en ongedwongen manier 'een van ons' te maken tijdens onze huwelijksdag. Ook haar leuke en duidelijke communicatie voor, tijdens -en na ons huwelijk maakt haar tot een echte professional. Ik zou haar (en topper second shooter Michelle) aan iedereen aanbevelen!
Lieve Jill, wat ben ik blij dat jij van je hobby je werk hebt gemaakt en dat 14 juli 2018 voor ons nog onvergetelijker hebt gemaakt! Heel veel liefs, Sofie"